Fantastisk ophold med havudsigt: Tulum, Mexico.

Verdenshavenes dag fejres hvert år den 8. juni for at påminde og informere folk om havenes vigtige rolle for vores hverdag samt den indvirkning mennesker har på havet. Derfor præsenterer Bangeforikkeatleve.dk en række steder, hvor du kan rejse hen og nyde en fantastisk havudsigt. I dag Tulum, Mexico.

Encantada TulumTulum, Mexico
Hotel Encantada er et tropisk paradis på en uberørt strand mellem biosfærereservatet Sian Ka’an og Tulum nationalpark, og de har stor fokus på at beskytte og bevare det smukke rejsemål Tulum. Alle værelserne er indrettet med lokalt producerede, håndlavede kunstværker og tekstiler, og gæsterne kan spise økologiske retter der er lavet med lokale råvarer. Gæsterne kan også nyde masser af ro og afslapning under en naturlig spabehandling eller en privat yogatime med udsigt over det smukke hav.