Nyt dansk rejsebureau hedder Drømmerejser

På trods af den store coronakrise, der har ramt rejsebranchen hårdt har et nyt 100 % danskejet rejseselskab nu set dagens lys. Drømmerejser er en sammensmeltning af rejsebureauet InterTravel samt med tidligere medarbejdere hos Top Tours rejsebureau,

“Hvor andre vælger at gå den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rådgivning og betjening så vi er sikre på at jeres rejsedrømme bliver indfriet – vi ved at tiden I har sammen på en ferie er vigtig”, skriver Drømmerejser på deres website Drommerejser.dk.

Bag Drømmerejser står Ida Maria Lundahl, Bjarne Lundahl,  Brian Holm Otte og  June Nielsen, der alle er erfarne branchefolk.

“Vi har bred erfaring med Det Indiske Ocean, Østen, USA, Canada samt Europa og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris – og uanset om I er til paradisferie på en fjernt-liggende ø, skal på en generationsferie, ønsker en rejse på businessclass eller en spændene rundrejser med Explore kan vi hjælpe jer med at finde det helt rigtige til jer”, skriver det nye rejsebureau.