Nye destinationer fra Billund Lufthavn

Undervejs i coronanedlukningen de sidste par år har flyselskaberne i den grad anerkendt Billund Lufthavn, som Vestdanskernes primære lufthavn, med næsten 40 nye destinationer. I august er der blevet præsenteret tre nye destinationer igen.

Wizz Air åbner en ny rute til Craiova i det sydvestlige Rumænien med to ugentlige afgange fra den 18. december. Fra den 7. januar letter SkyAlps også fra Billund Lufthavn med retning mod det populære skiområde i Sydtyrol. Sidst men ikke mindst er Kap Verde kommet på som charterdestination med Spies.

“Vi sætter utrolig stor pris på flyselskabernes anerkendelse af Billund Lufthavn, men vi kan også se, at vi lykkes med at fylde sæderne i samarbejde med flyselskaberne. Selvom vi får så mange nye ruter, så holder vi fast i samme belægningsgrad, som vi gjorde i 2019. Så vi kan i den grad fastslå, at efterspørgslen er tilbage og passer perfekt til det store udbud fra Billund Lufthavn”, fastslår Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn