Stå på ski med dragen Schmidolin

Skisæsonen nærmer sig nu med hastige skridt. I SalzburgerLand i Østrig giver den høje beliggenhed mulighed for at åbne sæsonen tidligt, og også tilbyde masser af muligheder sjove stunder for hele familien.

På Schmittenhöhe i Zell am See-Kaprun kan børnene lære at stå på ski i selskab med dragen Schmidolin, der står klar til at byde børnene velkommen i drageparken, børnenes skiland, dragetunnelen og ved det magiske tæppe. Det er også på Scmittenhöhe, at man finder Funslope XXL, en af verdens længste funslopes. På Kitzsteinhorn glacier ski resort sætter sneparkerne og pisten Eagle Line rammerne for mange timers sjov for børn og teenagere. Har man stadig energi efter en hel dag i sneen, kan man besøge børnenes helt egen spa, children’s SPA, i TAUERN SPA, tage på kælketur eller deltage i de ugentlige vinteraktiviteter for hele familien.

Læs mere her: https://www.zellamsee-kaprun.com/en/family#winter