Oplev årets femte årstid i SalzburgerLand

I SalzburgerLand ser man høsttiden, Bauernherbst, som årets femte årstid, og det er en tid med fokus på festligheder, traditioner og unikke oplevelser. Besøg blandt andet de lokale markeder, smag sæsonens retter eller tag del i høstfesterne.

I østrigske SalzburgerLand har en femte årstid sneget sig ind mellem sommeren og efteråret.  Fra midten af august til oktober fejrer SalzburgerLands regioner nemlig Bauernherbst. Bauernherbst markerer høsttiden i SalzburgerLand, som er en tid præget af traditioner, festligheder og lokale delikatesser. Salzburger Bauernherbst blev første gang fejret i 1996, og i dag kommer der omkring en halv million gæster til området hvert år for at være med til at fejre høsttiden.

”Bauernherbst er en unik tid på året, og det er derfor, det giver mening at omtale den som sin helt egen årstid. Høsttiden i SalzburgerLand giver et indblik i de østrigske traditioner, som man kan komme helt tæt på, hvis man besøger regionerne, når der bliver fejret Bauernherbst,” siger Yvonne Rosenstatter, Head of Market Management, SalzburgerLand Tourismus.

Høsttiden, Bauernherbst, er en oplagt anledning, hvis man vil besøge De Østrigske Alper, inden sneen begynder at lægge sig. De naturskønne omgivelser går fra grønne til efterårsgyldne farver, og SalzburgerLands regioner byder hver især på unikke efterårsoplevelser. Der er både mulighed for uhyggeligt sjove stunder for hele familien på spøgelsesbjerget Geisterberg, aktive eventyr i bjergene, besøg på de lokale markeder eller man kan deltage i høstfesterne og overvære de farverige parader.

Om SalzburgerLand
Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål St. Johann in Salzburg, Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Zell am See-Kaprun og Salzburger Saalachtal. SalzburgerLand har mere end 10.000 km vandrestier, 185 søer og et 2.849 km2 stort naturreservat. Regionen råder over mere end 280.000 hotelsenge. Læs mere om SalzburgerLand på https://www.salzburgerland.com/da/