Danmarks største rejsearrangør opruster i uge 42

På kalenderårets første sommerdag og med udsigt til at sende ca. 60.000 gæster afsted i skolernes sommerferie melder Danmarks største rejsearrangør, Spies, allerede nu ud, at de opruster til efteråret. Det gør man ved at sætte tre ekstra fly ind i skolernes efterårsferie, hvilket giver næsten 1000 ekstra pladser. Grunden er øget efterspørgsel i sensommeren – og op mod den populære uge 42.

Mallorca, Tyrkiet, Rhodos, Cypern og Kreta. Skal du på badeferie til sommer, er der stor sandsynlighed for, at det er på et af disse fem rejsemål. Hele 70 procent af Spies’ sommerferiegæster skal nemlig holde ferie her. Det er også derfor, at man allerede nu i Spies netop opruster på Mallorca og Rhodos i efterårsferien med tre af selskabet største Sunclass Airlines-fly, ligesom det er på Rhodos og Mallorca, at man driver de største og allermest populære familie-koncepthoteller, Sunwing Kallithea Beach og Sunwing Alcudia Beach, som kan melde stort set udsolgt i sommerferien.