Solferie vs skiferie

Dette indhold er sponsoreret

Solferie er noget, de fleste af os forbinder med velbehag. Varme der strømmer gennem hele vores krop, afslapning med en bog og et dyp i det klare hav. Rigtig mange af os drager sydpå i sommerferien, da det danske vejr kan være en anelse ustadigt. Solferien kan gøres relativt billigt. Man behøver nemlig ikke meget syd for den dansk/tyske grænse, før at vejret bliver mere stadigt. Transporten kan derfor gøres til en fornuftig pris. Ønsker man 100% solgaranti kan en billig flybillet ligeledes skaffes ved et lavprisselskab. Selve ferien behøver heller ikke at være så dyr. Når man tager på solferie, er det ofte med intentionen om, at få slappet fuldstændig af, og det er helt gratis, at slå sig ned ved stranden. Dog skal man have et sted at bo. Mange byer tilbyder dog ofte hoteller til fornuftige priser. På en solferie har man typisk tilkøbt morgenmad på hotellet. Frokosten tager man ofte i forbindelse med strandturen, men da man ikke rører sig så meget, er sulten begrænset. Aftensmaden er her det dyreste måltid, da dette oftest spises ude. Solferien kan altså gøres billigt, men kan dog ligeledes gøres ekstrem dyr, hvis man vælger at rejse på 1. klasse, booke et 5-stjernet hotel med havudsigt og spise på michelin-restauranter hver dag. Her kan de bedste kviklån, for nogle, være aktuelt. 

Skiferien er en ferie, der kombinerer mange af de ting, vi danskere er glade for. Skiferien er motion, god mad, hygge og samvær og fest, for dem der er til det. Der er altså lidt for hver en smag. Der er mange forskellige grupper, der tager på skiferie; børnefamilier, herregrupper, gymnasieklasser og venneflokke. Skiferien er altså et hit for rigtig mange danskere, som år på år valfarter til de snefyldte bjerge. Skiferien er dog i den dyre ende. Selve ferien koster i form af transport, hotel, liftkort og skileje/køb. Her udgør især liftkortet en stor del, da dette skal dække, at pisterne hver morgen står nypræpareret, lifterne kører som smurt og ligeledes dække liftpersonalets løn. På skiferien bruges ligeledes en masse penge. Tager man ud at spise på bjerget, kommer man hurtigt af med 200-300 kroner per mand med drikkevarer. På bjerget er ligeledes afterski en stor pengesluger. Afterski starter typisk omkring 16-16:30 og varer til engang hen på aftenen. Der kan altså nå at blive bestilt en hel del oppe fra baren, og afterskistederne ved godt, at man ikke blot er kommet for at danse, så de kalkulerer naturligvis priserne herefter. Bliver det lidt sent, inden at man tager hjem fra afterski, tager man måske lidt mad hjem på vejen – igen en noget dyrere løsning end at lave maden selv. For at få råd til en skiferie kan det altså, for nogle, være aktuelt med de bedste kviklån. Her kan de bedste kviklån hjælpe til, at økonomien ikke brister ved køb af en skiferie. De bedste kviklån sikrer, at også du kan komme på skiferie ligesom resten af den danske befolkning. Er du på på udkig efter et lån, som skal være så billigt som muligt, kan det betale sig for dig, at undersøge markedet for lån og dine muligheder, inden du kaster dig ud i at låne penge. Med et kviklån er du sikret kontrol over udgifterne forbundet med lånet, og du kan udarbejde et præcist budget der sikrer, at gælden ikke vokser dig over hovedet.

Et kviklån til at sikre til næste ferie
Et kviklån er kortfristet, og du ved derfor præcist, over hvor lang tid du skal betale og dermed også, hvornår du igen er gældfri. Flere og flere benytter muligheden for et kviklån, for at sikre deres næste ferie. Ved kviklånet stilles der nemlig ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til, og du kan ligeledes låne uden at stille sikkerhed. Ferien er frirummet til at holde en pause og samle kræfter til hverdagen, og den er for mange essentiel. De bedste kviklån sikrer altså, at du igen kan stille skarpt og igen har kræfter til hverdagens strabadser. Står du overfor at skulle bestille din næste ferien, om det så er en solferie eller skiferie, så kan det være aktuelt for dig, at orientere dig om, hvor du finder det bedste kviklån, som passer til lige netop det, du søger.