Verdensberømt bjergbestiger udlejer sit eksklusive hjem 2.700 meter over havets overflade

To heldige asener får en unik mulighed for at overnatte på det storslåede Andesite Mountain i Big Sky, Montana, i USA. Det er bjergbestigeren Conrad Anker, der slår dørene op for sit eksklusive hjem på Airbnb, da han selv drager på ekspedition til Mt. Everest i efteråret 2021.

To gæster kan se frem til to nætter i et moderne, rustikt hjem med en indretning og udsigt ud over det sædvanlige. Som gæst bliver man forkælet ved at opholde sig i luksuriøst interiør, der er mulighed for hygge omkring hjemmets store stenpejs, og der er direkte adgang til bjergene. Og så er der selvfølgelig mulighed for blandt andet at udforske 5.850 hektar uberørt terræn, komme på en privat ekspedition til Montanas højeste punkt, Lone Peak, og at nyde en afslappende middag i en original jurt omgivet af bjerge. Opholdet kan skræddersyes til gæsternes interesser afhængigt af, om de er til bjergbestigning, lystfiskeri eller vandre- og rideture langs bjergene – og det er alt sammen at finde på Airbnbs site.

Efter at have boet i og udforsket Big Sky i næsten 20 år er bjergbestiger Conrad Anker meget spændt på at invitere gæster til at opleve magien i Montana og have Andesite Mountain for sig selv.

”Jeg har altid vidst, at Montana er et særligt sted og jeg glæder mig så meget til, at gæsterne får deres egne uforglemmelige minder her,” siger Conrad Anker.

Se mere her.

Kan du ikke komme til Big Sky i Montana? Så findes der heldigvis mange unikke og naturskønne områder i Danmark, hvor du kan få et afbræk fra hverdagen. Få inspiration her til alt fra bondegårdsbesøg i Gedser til et besøg i en øko-landsby uden for Ringsted.