Mange nyheder på skidestinationerne Trysil og Hemsedal i Norge

Danske skientusiaster har meget at glæde sig til, når vintersæsonen går i gang på de norske SkiStar-destinationer Trysil og Hemsedal. Efter hvad der føles som en evighed, er det igen muligt at holde skiferie på de populære destinationer, og der er meget at se frem til for dem, der har længtes efter sne, fjeld og ski.

SkiStar-destinationen Trysil udvider med et nyt skiområde for børn og nybegyndere. I det nye område bliver der bygget en ny tallerkenlift, som vil være klar til vintersæsonen 2021/22. Liften kommer til at hedde Hygglo 2 og vil ligge parallelt med den allerede eksisterende lift Hygglo. Den nye lift er 458 meter lang, og den kan tage 800 personer i timen. Området vil også få nye bumb og hop, som man kan køre over, og figurer, så man kan øve sig i at svinge udenom.

“Med udvidelsen af børneområdet bliver det endnu sjovere for alle, der prøver at stå på ski for første gang. For de gæster, der primært bruger børneområdet, er den nye lift og øgede kapacitet en god nyhed, og vi glæder os til også at vise de nye faciliteter til vores udenlandske gæster, når de endelig kan komme tilbage denne vinter,” siger Gudrun Sanaker Lohne, destinationsleder i SkiStar Trysil.

Børn og familier i fokus
Snemanden Valle er en velkendt figur på SkiStars destinationer. Valle er meget populær blandt familiens mindste, og han sørger for, at de nye skiløbere får en god oplevelse, og kan møde andre børn på samme alder, som de kan have de sjovt med, mens de lærer at stå på ski.

Vinteruger i snemand Valles navn
Valle lægger også navn til Valles vinteruger, hvor især børnene er i fokus. Man kan møde Valle på alle SkiStars destinationer, hvor han hver dag arrangerer alt fra skiløb til musik, dans og sjove aktiviteter. “Valles vinteruger ligger tidligt på sæsonen, hvor sneen er bedst, forholdene til skiløb er i verdensklasse, tempoet på bakkerne er roligere, og vinterlandskabet glitrer i vintersolen, fortæller Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonsleder hos SkiStar Trysil.

I Valles vinteruger har Valle et særligt ugeprogram med Valleshow, skiløb med Valle og Valles skattejagt. Ugen afsluttes med Valles VM for børn. Både i Trysil og i Hemsedal byder Valle desuden på sit eget aktivitetsprogram til børnene.

Børneområderne i Trysil og Hemsedal har et bredt udvalg af aktiviteter for børn med børnebakker, varmestuer og grillsteder. I Trysil har Valle endda sin egen kiosk, hvor han sælger enkle måltider og kioskvarer.

Afbestillings- og ombookingsforsikring
Op til vintersæsonen 2020/2021 introducerede SkiStar ”Book Safe”, en ny og forbedret afbestillings- og ombookingsforsikring, som gør det muligt at afbestille overnatninger indtil 21 dage før ankomst. SkiPass, skiskole og skiudlejning kan altid afbestilles eller ombookes indtil dagen før ankomst. Forsikringen er kommet for at blive, da 80 procent af alle Skistars gæster tilkøbte forsikringen sidste sæson.

Trygt og sikkert
Tryghed og sikkerhed på skiferien har længe været i fokus hos SkiStar, men det har fået en ny betydning siden udbruddet af Corona-pandemien. For at tilpasse virksomheden til de gældende retningslinjer og begrænsninger, har SkiStar indført flere nye rutiner og interne retningslinjer, som også vil blive brugt i den kommende sæson. SkiStar har udviklet konceptet Trygt og Sikkert, et kundeløfte, der strækker sig fra bestillingstidspunktet til opholdet på overnatningsstedet og ude på skianlægget. Pandemien har betydet store ændringer for at tilpasse destinationerne, og det sidste år har SkiStar prioriteret at implementere disse ændringer, så destinationerne kan byde på et trygt og sikkert ophold.