Anderledes vinterferie: Dansk slotsferie

Vinteren står for døren med kortere dage, køligere temperaturer og ruskende blæsevejr, men med vintermånederne følger også tid til hygge med varm kakao, indendørssysler og julestemning. I den anledning har feriehusudlejningsvirksomheden Novasal gennemgået sit brede udvalg af ferieboliger i ind- og udland og fundet fem bud på enestående ferieboliger til vinterens og julens sommerhusture. Dem bringer vi løbende her på Bangeforikkeatleve.dk og vores søstersite VilGerneLeve. I dag muligheden for at få en dansk slotsferie

Dansk slotsferie 
Hvis man altid har drømt om et rigtigt juleeventyr på et slot eller bare vil invitere venner og familie med på den helt store sommerhusferie, så er Sophienlyst Slot på Fyn de oplagte rammer. Ferieboligens festsal kan rumme selskaber på helt op til 115 personer, mens nogle af slottets andre sale passer til mindre middagsselskaber og konferencer. Slottet har plads til 42 overnattende gæster fordelt på 18 soveværelser, og der er lagt op til en lang række aktiviteter både i og uden for slottet. Indenfor finder man et 225 m2spaområde med indendørspool og spabad. Mens man udendørs kan gå på opdagelse ved Gamborg Fjord eller Lillebælt i et naturrigt område med et bølgende landskab med åbne enge, små skove og et beskyttet fuglereservat. 

Læs mere om denne mulighed her

.