Fig Tree Bay er smuk. Men tilplastret med parasoler

Fig Tree Bay i Protaras på Cypern i Middelhavet optræder oftest på listen, når verdens bedste strande skal kåres. Og stranden, der har taget navn fra de fignetræer, der vokser tæt ved selve stranden, har ekstremt lækkert vand og sand. Der er noget af det mest indbydende man kan forestille sig, når man kigger ud over stranden og ser det turkis vand.

Men Fig Tree Bay mister totalt sin charme, når man ser den enorme mængde af solstole og parasoler, der er placeret på stranden. Det er simpelthen ikke kønt. Ligesom udlejningen af af diverse remidider til vandsport heller ikke gør stranden super charmerende.

Heller det enorme udbud af restauranter og hoteller, som stranden er tilklistret med, gør noget godt.

Men man kan heldigvis stadig nyde det lækre turkisblå Middelhav og sætte fødderne i dejligt blødt og fint sand. Og det bør man gøre.