Julelækkeri i Europa: Vanillekipferl fra Østrig

I Danmark er vi glade for vores pebernødder, vaniljekranse, brunkager og risalamande, men hvis du kunne tænke dig at prøve en ny julekage, så er du heldig at finde mange lækre bagværk rundt om i Europa, der smager af jul. I følge Booking.com er 69 % af danske rejsendes hovedmotivation for at rejse til en destination er at smage den lokale mad. For at inspirere rejsende, der er interesserede i at udforske andre landes traditionelle julegodter, deler vil her på Bangeforikkeatleve.dk og VilGerneLeve.dk og på i samarbejde med Booking.com fem destinationer, hvor du kan nyde nogle helt særlige traditionelle julespecialiteter. I dag om Vanillekipferl fra Østrig.

Vanillekipferl i Wien, Østrig
Wien er en sand juledestination kendt for sine julemarkeder og smukke dekorationer, caféer, bagværk og kager. Besøger du byen i juletiden, må du ikke gå glip af deres lækre Vanillekipferl. Disse småkager er ofte lavet med nødder og vanilje og det hævdes, at deres historie går flere århundreder år tilbage og var først bagt i byen Wien. Hvis Wien allerede er en del af dine juleplaner, må du ikke gå glip af et besøg på en af ​​wienercaféerne og smage en historierig Vanillekipferl eller nogle af de andre traditionelle lækre østrigske kager.