Anderledes madmarked: Cheese-Rolling I England

Ifølge data fra Booking.com søger størstedelen (80%) af de danske rejsende autentiske oplevelser, der afspejler den lokale kultur, når de rejser. Med dette i tankerne og for at inspirere rejsende, der godt kunne tænke sig nogle mere usædvanlige oplevelser har Booking.com fundet frem til en række anderledes madmarkeder, der er værd at besøge, og som vi præsenterer her på Bangeforikkeatleve,dk. I dag den årlige Cooper’s Hill Cheese-Rolling ved Gloucester i England

Cooper’s Hill Cheese-Rolling og Wake i Gloucester, England 

Den årlige Cooper’s Hill Cheese-Rolling konkurrence, som finder sted i området omkring landsbyen Brockworth tæt på Gloucester på helligdagen Spring Bank Holiday, er en traditionel og dristig begivenhed, hvor modige deltagere løber ned ad en stejl bakke i jagten på en rullende ost. I jagten på at fange osten først risikerer deltagerne at forstuve ankler, når de løber, falder og ruller over hinanden ned ad den 180m stejle bakke. Den runde ost i centrum af konkurrencen er en lokal, traditionel hård ost ved navn Double Gloucester. Vinderen af ​​Cheese Rolling-løbet er den person, der kommer først ned ad bakken, og den rullende ost er selve præmien.  

Læs også om nedenstående anderledes madmarked: