Sted at besøge: Firenze

Personer der sætter stor pris på berigende oplevelser som kunst og romantik bør besøge Firenze. Den livlige by Firenze er derfor det ideelle match. Byen emmer af kunstnerisk charme, fra de ikoniske bygninger til de historiske brostensbelagte gader og mange gallerier, der huser noget af den bedste italienske renæssancekunst. Det er ikke overraskende, at byen ifølge rejsende på Booking.com er et af mest anbefalede rejsemål for kunst.

Her skal du bo: Arte’ Boutique Hotel ligger helt perfekt i centrum af Firenze, en kort gåtur fra Galleria dell’Accademia og Firenzes domkirke. Denne bygning fra det 17. århundrede er designet til at fremvise det bedste af dens oprindelige arkitektur og er det perfekte overnatningssted for personer født i kaninens år. Hotellet er også en del af Booking.coms Travel Proud-program og gør en særlig indsats for at alle gæster skal føle sig velkomne.